Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Xxl Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Indicator rutier InfoSpeed
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Este un indicator rutier ce are incorporat un dispozitiv radar de mare performanta si un display electronic pentru afisarea vitezei de deplasare.

Opereaza in orice conditii meteorologice, la temperature cuprinse intre -40 si 70 grade Celsius, indiferent de umiditate, atat iarna cat si vara.

Afisarea vitezei de deplasare si alertele stroboscopice in cazul depasirii vitezei legale, determina conducatorii auto sa reduca viteza de deplasare si implicit sa reduca semnificativ riscul de producere a unor accidente de circulatie.

Indicatorul InfoSpeed poate contine si mesaje text editate pe panoul indicatorului. Generatiile vechi de dispozitive aveau inscriptionat textul "Viteza dv." si in continuare display-ul electronic care arata viteza de deplasare.

Dispozitivele recente poarta un mesaj dur "Viteza ucide!". Este un mesaj emotional puternic care marcheaza subconstientul conducatorului auto, iar reactia de franare si continuarea deplasarii in limitele de viteza legala, sunt imediate.

Indicatoarele InfoSpeed se instaleaza in zonele de risc, inainte de curbe si pante periculoase, tuneluri, poduri si viaducte, urban - in apropierea unor intersectii cu risc de producerea accidentelor, in vecinatatea scolilor si zonelor de agrement, in localitatile rurale care sunt tranzitate de traficul drumurilor nationale si in orice alte locuri in care actioneaza restrictii de viteza.

Viata are prioritate!

Viteza ucide!

InfoSpeed salveaza vieti!
Din Gura in Gura