Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Xxl Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii spalare obiective industriale
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Specialisti in domeniu curateniei, XXL Company SRL are printre alte obiecte de activitate si un departament de curatenie industriala.

Tehnicile noastre includ instalatii de spalare/sablare cu inalta presiune de apa sau abur, folosind solventi tensioactiv; sablare controlata a materialelor abrazive sau praf si indepartarea murdariei, fara a afecta vopseaua de acoperire suportului din beton, zidarie sau suprafete metalice.

Spalarea cu presiune se poate efectua la diverse obiective industriale, la hale, depozite, echipamente sau utilaje, fabrici si oriunde, asigurandu-va ca nici unul dintre echipamentele dvs. nu va fi avariat sau deteriorat in acest proces.

Serviciile noastre includ eliminarea deseurilor industriale si periculoase in conditii de siguranta. Mai mult, nu trebuie sa intrerupeti activitatea firmei dvs. pentru procesul de curatenie.

Noi lucram in functie de nevoile dumneavoastra si ne asiguram ca putem face dupa calendarul dumneavoastra. Veti fi uimit cand veti reveni a doua zi dimineata, diferenta va fi izbitoare.

Pentru orice cerere de oferta, nu ezitati sa ne contactati.

www.xxl.ro
Din Gura in Gura